Ne te gjithe shkollat e rrethit te Lezhes u zhvilluan aktivitete te ndryshme me rastin e 2 Marsit ,571 vjetorit te Kuvendit te Lezhes.

Nxenes  dhe mesues te historise   pjesemarres ne kete veprimtari.

 

 

Ne kujtim te historise 2 Mars 1444.