VIZIONI I ZVAP LEZHË

  • Të punojë për të bërë Lezhën qendër të rëndësishme arsimore si bazë thelbësore për zhvillimin ekonomik e social të saj.

MISIONI I ZVAP LEZHË

  • Të punojë për të krijuar kushte optimale dhe të japë mbështetje maksimale për të gjitha IA që të ofrojnë një shërbim arsimor sa më cilësor për të gjithë fëmijët.

Lexoni "Lahuta e malcisë"