Drejtoria Arsimore Rajonale Lezhe ne bashkepunim me Pallatin e Kultures Lezhe organizuan per festen e 7 Marsit,diten e mesuesit nje aktivitet madheshtor .Ne kete aktivitet ishin te ftuar personalitete , mesues veterane,prinder,nxenes dhe mesues te shkollave te rrethit Lezhe.
Larmia e kengeve ,pjeseve instrumentale,valleve erdhi shume bukur nga vete mesuesit dhe nxenesit , ,te cilet realizuan kete aktivitet me nismen e perkujdesjen e vete Drejtorit te DAR Lezhe z.Bardhok Pulaj.Gjate ketij aktiviteti u shkembyen jo vetem urime, por u dhuruan edhe lule per mesuesit

 (Kliko linkun )Aktiviteti 7Mars 2016