25 Nentori Dita e hapjes se Fushates 16 Ditet e Aktiviteteve Kunder Dhunes i gjeti te gjitha shkollat e rrethit tone te mobilizuara per te zhvilluar nje aktivitet madheshtor . Nxenesit e shkollave Hydajet Lezha e Kolin Gjoka marshuan ne shetitoren e qytetit deri tek Pallati i Kulture ku u zhvillua aktiviteti 
BEJE BOTEN, . PORTOKALLI
Nxenesit te udhehequr nga perkushtimi i psikologeve Majlinda Toma e Elona Doda dhe i drejtorive te ketyre shkollave realizuan nje hapje madheshtore duke sensibilizuar te gjithe pjesmaresit te shprehin domosdoshmerine e ndaljes se dhunes me baze gjinore e jo vetem.
Mbeshteten me fjalen e tyre Kryetari i Bashkise Lezhe Z,Fran Frrokaj drejtori i DAR z, Bardhok Pulaj.perfaqesues te shoqatave World Vision e Drejtorive Rajonale DSHSSH ,DRSHP Ambasadoret e Paqes .Ekipi i Futbollit Beselidhja etj

Foto nga Aktiviteti kunder Dhunes (kliko ketu)