Mirësevini në faqen zyrtare të  Zyrës Arsimore                                        Mirditë

      

 

   

 

 

   

 

 

 

 

Në këtë faqe nxënësit , mësuesit dhe komuniteti do të gjejnë  informacione të ndryshme rreth arsimit në Rrethin e Mirditës.