NJOFTIM PER PROCEDUREN E PORTALIT " MESUES PER SHQIPERINE" 2020
PORTALI "MESUES PER SHQIPERINE" 2020 NE ZVAP LEZHE DO TE ZHVILLOHET ME DATE 11.09.2020 SIPAS GRAFIKUT:
 
ARSIM FILLOR ORA  9 :00
MATEMATIKE , FIZIKE DHE TIK ORA  9 :30.
ANGLISHT  E ITALISHT ORA 10 :00
BIOLOGJI KIMI ORA 10 : 30.
EDUKIM FIZIK ORA 11:00
MUZIKE E ART PAMOR ORA 11 : 30 .
GJUHE LETERSI ORA 12:00
EKONOMI ORA 12 : 30 
DHE GJEOGRAFI ORA 13:00