NJOFTIM

 

Njoftojme te gjithe kandidatet per Kualifikimin 5,10,20-vjeçar per vitin shkollor 2018-2019 se data e provimit  eshte 06.04.2019 .

Provimi do te zhvillohet te shkolla"Arben Broci" ne Tirane.

Kandidatet do te paraqiten ne oren 8.30 prane kesaj shkolle dhe duhet te jene te pajisur me pasaporte biometrike ose karte identiteti.

 

SHENIM: Mos merrni celular me vete sepse nuk lejohet mbajtja e tyre ne ambjentet e provimit