Ne shkollen 9 Vjecare "Pashko Vaso" Rreshen u zhvilluan aktivitete sportive ne kuadrin e Javes Olimpike.

Aktivitetet ishin te larmishme dhe masive ku u perfshine te gjithe nxenesit e shkolles te cilet demostruan nje shpirt te vertete gare.