Mirësevini ne faqen zyrtare te Drejtorisë Arsimore Rajonale Lezhë

Ne kete faqe nxenesit,mesuesit dhe komuniteti do te jene ne kontakt te vazhdueshem

                                                         per informacione te ndryshme.