Ne kuader te nismes "Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite", ne daten 20 Nentor DAR Lezhe ne bashkepunim me Bashkine realizuan aktivitete .U angazhuan nxenesit e shkollave publike dhe jopublike te rrethit .Aktivitetet u kryen ne te gjitha nivelet e klasave sipas nje plan veprimi te hartuar nga organizata Green Line Albania per MAS qe eshte dhe partneri kryesor dhe strategjik.

Kliko linkun e meposhtem ,per te pare foto nga aktiviteti i shkollave 

Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite